Veelgestelde vragen

Uit welke materialen worden de OP UW BAKKES maskers gemaakt en waarom?


Wij kiezen bewust voor katoen van hoogwaardige kwaliteit. Dat heeft heel wat voordelen, want die natuurlijke materialen zorgen er voor dat je ademvrijheid niet bemoeilijkt wordt. Ook kunnen we zo het draagcomfort garanderen. Alle maskers hebben bovendien zachte elastiekjes (in de plaats van lintjes). De pasvorm en de efficiëntie is op die manier optimaal voor je bakkes! Wij kiezen bewust niet voor polyester, omdat dat materiaal je draagcomfort en je bakkes hindert.
Welke bescherming biedt een OP MIJN BAKKES mondmasker?


Onze maskers zijn geen medische of chirurgische maskers. Wij houden wel rekening met alle instructies en criteria van de FOD Volksgezondheid. Je kan er dus zeker van zijn dat onze mondmaskers de verspreiding van speekseldruppeltjes tegen gaan.
Hoe kan ik betalen bij OP UW BAKKES?


Je kan via de webshop betalen met Bancontact. Daarnaast accepteren wij ook PayPal.
Hoe onderhoud ik mijn OP UW BAKKES mondmasker?


Hoe je je mondmakser met de hand of in de wasmachine wast, ontdek je op onze onderhoudspagina. Je vindt er ook tips over hoe vaak je je masker moet wassen en hoe je je masker best opzet.
In welke maten kan ik bij OP UW BAKKES bestellen?


OP UW BAKKES biedt elk masker aan in in 2 maten, voor jonge kinderen tem 6 jaar (klein bakkes) én volwassenen (groot bakkes). Dankzij de elastiekjes die aan het masker bevestigd worden, sluit het masker goed aan op elke gezichtsvorm.
Kan ik mijn OP UW BAKKES mondmasker retourneren?


Omwille van hygiënische reden kunnen mondmaskers niet geruild of teruggenomen worden.
Hoe wordt mijn OP UW BAKKES mondmasker verzonden?


Binnen de Antwerpse ring leveren wij je mondmaskers gratis aan huis met de fiets. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar ook snel! Zo omzeilen we samen de langere wachttijden bij de pakjesdienst. Woon je buiten de Antwerpse ring? Geen probleem! Dan verzenden we uw maskertjes via Bpost. Bij een bestelling boven de 65€ is de verzending bovendien gratis!

#opuwbakkes